Showroom

Vaak krijgen wij te horen dat onze winkel een van de mooiste showrooms van Nederland is! Natuurlijk zijn we blij met dit compliment. Maar volgens ons laat dit gewoon zien hoe wij graag werken: met oog voor detail strevend naar de hoogste afwerkingsgraad. Alsof het bij ons thuis is!

Altijd de nieuwste modellen
In onze winkel vindt u altijd de nieuwste modellen haarden en kachels. Sfeervol en huiselijk opgesteld en aangekleed met de mooiste zitmeubelen, karpetten, kunst, verlichting en woonaccessoires.
Tevens kunt u hier uw blik werpen op verschillende stijlen maatwerk keukens, kasten en meubels en diverse voorbeelden van wandbekledingen en aftimmeringen. Kortom, dit alles moet u gezien en gevoeld hebben! Zo kunt u in onze stalenkamer zelf de kleurstelling van uw keuken samenstellen uit een groot aantal gelakte en houten deuren en werkbladen van onder andere graniet, composiet, RVS, corian en kunststof.

Advies
Of u nu langskomt voor een haard of kachel, een keuken of kast, een kleine renovatie of een complete verbouwing – een eerste adviesgesprek geeft u volop duidelijkheid! Dit geldt niet alleen voor interieuradvies maar uiteraard ook voor wat technisch mogelijk is. Het is daarom raadzaam om bij uw bezoek aan onze showroom bouwtekeningen, situatieschetsen en foto's van uw woning of ruimte mee te brengen.

Kom naar Asten!
Bezoek onze prachtige showroom en laat u inspireren door al het moois wat ook bij u in huis kan worden gerealiseerd!