Over ons

Het familiebedrijf Matim is in 1995 opgericht. Sinds 2002 zijn we met onze werkplaats en prachtige showroom in Asten gevestigd.

Haarden en kachels
Matim verkoopt houthaarden, gashaarden en elektrische haarden van de beste fabrikanten, waaronder: Dru, Element4, Faber, Helex, Jacobus, Jydepejsen, Spartherm en Wanders. Bij Matim zijn de mogelijkheden eindeloos om van uw haard het pronkstuk van uw interieur te maken. Denk hierbij aan natuurstenen schouwen maar ook aan wandbekledingen in hout, metaal, natuursteen, leder en speciaal stucwerk. Bovendien maken wij meubels en kasten op maat! Dit biedt tal van mogelijkheden om uw haard om te toveren tot een echt meubelstuk. Bijvoorbeeld een haardmeubel op maat met TV-oplossingen.

Zorgeloos genieten
Naast het ontwerpen en realiseren van nieuwe inbouwcreaties, plaatsen wij uiteraard ook vrijstaande houtkachels en gaskachels, inzethaarden en buitenhaarden. Tevens voeren onze opgeleide vakmensen alle aanverwante werkzaamheden uit zoals het aanleggen en afpersen van gasleidingen, het installeren en aftimmeren van rookkanalen en het stuken en afwerken van inbouwhaarden. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud aan de haarden die wij hebben geplaatst. Zodat u jarenlang zorgeloos van uw vuur kunt genieten!

Maatkeukens
Matim ontwerpt en realiseert keukens op maat naar uw wensen en ideeën. Om uw keuken helemaal in uw eigen stijl te laten maken, kunt u bij ons kiezen uit alle materialen en inbouwapparatuur.
Bij Matim is elke keuken namelijk maatwerk en dus uniek. Een Matim-keuken wordt exclusief voor u gemaakt!
Uiteraard bent u ook voor het renoveren van uw bestaande keuken bij ons aan het juiste adres.
Wij werken met keukenapparatuur van de beste fabrikanten, waaronder: Miele, Bosch, Atag, Airo Design, Pelgrim, Franke, Quooker en Floww.

Meubels en kasten
Bij Matim is niets standaard omdat wij alles zelf vervaardigen. Van tafel, badmeubel, TV-meubel en dressoir tot inloopkasten en schuifdeurwanden. Tevens vervaardigen onze vakmensen alle aftimmeringen ter plekke zoals lambriseringen, deuren, plinten, architraven en plafondbetimmeringen.
Of het nu modern, klassiek of landelijk is: in alle materialen en prijsklassen wordt het exclusief voor u gemaakt!

Complete interieurs
Bij een compleet interieur komt meer kijken dan alleen meubels plaatsen. Ons speerpunt is het meedenken en adviseren over alle aanverwante zaken van zowel esthetische als technische aard.
Denk hierbij aan advies over sfeer, licht, routing en comfort maar ook aan technisch advies over bouwkundige werkzaamheden. Matim staat u graag terzijde, van ontwerp tot en met realisatie! Dit geldt niet alleen voor een compleet wooninterieur maar ook voor een compleet zakelijk interieur. Wij zijn immers uw geschikte partner voor winkelinterieur, kantoorinrichting, projectinrichting en horeca-inrichting!
Wij realiseren elk interieur op maat, van vloer tot en met plafond. Ook helpen we u graag bij één maatwerk meubel zoals een schuifdeurwand, balie, bureau of inbouwkast.

Begeleiding en nazorg
Naast ons werk als interieurontwerper, meubelmaker, interieurbouwer en het plaatsen van haarden nemen we ook het sturen en begeleiden van onze samenwerkingspartners en onderaannemers voor onze rekening. U kunt er dus op vertrouwen dat belangrijke zaken zoals het helpen uitzoeken van kleuren en materialen bij vloeren en trappen, het juist installeren van bouwtechnische onderdelen en het netjes nakomen van afspraken nooit uit het oog worden verloren. Zo ontzorgen wij u van adviesgesprek tot en met oplevering!

De hoogste kwaliteit!
Uiteraard werken wij met materialen van de hoogste kwaliteit. Deze blijven mooi en kunnen tegen een stootje! Het beetje afstelwerk wat na jaren kan voorkomen, voeren onze eigen mensen natuurlijk vakkundig uit. Dit omdat wij een goede nazorg zeer belangrijk vinden zodat u vele jaren plezier en gemak aan uw haard, interieur, maatkeuken en meubel van Matim beleeft!